Om oss

Om oss

Vi på Advokatfirman Voss är specialiserade inom humanjuridik med stor kompetens inom våra arbetsområden och ett brinnande engagemang för våra klienter.

Kunskap - Engagemang - Klientfokus

Vi har mångårig erfarenhet av att processa i domstol och upprätta familjerättsliga avtal. Vi är verksamma i Göteborg, Borås och Alingsås med omnejd. Vi använder oss av True partnership-modellen, vilket leder till en generös och prestigelös företagskultur där kunskap och erfarenhet delas och sprids. Det bästa sättet att garantera våra klienter högsta kvalitet är att vi samarbetar och ställer advokatfirmans samlade kunskaper till varje klients förfogande. I grunden för modellen ligger våra kärnvärden – kunskap, engagemang och klientfokus.

Våra advokater

ajp-selected-large-06

Caroline Pantzar

Advokat / Delägare

Läs mer om Caroline

Advokat Caroline Pantzar tog sin jur.kand. examen vid Lunds universitet. Efter studierna har hon arbetat såväl på statlig myndighet som vid advokatbyråer med inriktning mot framförallt familjerätt och brottmål.

Caroline Pantzar har mångårig erfarenhet av att processa i domstol och förordnas regelbundet av domstol inom advokatfirmans samtliga rättsområden.

Caroline Pantzar har ett genuint intresse för människor och för att kunna göra skillnad för sina klienter. Hon har ett stort engagemang i bemötandet av personer som befinner sig i svåra och utsatta situationer.

Caroline är ledamot av Sveriges advokatsamfund.

ajp-selected-large-07

Carl Jernström

Advokat / Delägare

Läs mer om Carl

Advokat Carl Jernström fick sin jur.kand. examen efter studier vid Göteborgs universitet. Sedan dess har Carl uteslutande arbetat på advokatbyrå. Carl har tidigare arbetat med flera rättsområden men har sedan en tid tillbaka inriktat sig på humanjuridik, främst brottmål och familjerätt.

Carl har mångårig erfarenhet av att processa i domstol och förordnas regelbundet av domstol för uppdrag inom advokatfirmans samtliga rättsområden.

Carl är ledamot av Sveriges advokatsamfund.

ajp-selected-medium-02-2

Emilie Aronsson Rindby

Advokat / Delägare

Läs mer om Emilie

Advokat Emilie Aronsson Rindby tog sin jur.kand. examen vid Uppsala universitet där hon under studietiden valde att specialisera sig inom barnrätt och förmögenhetsrättslig familjerätt. Efter studierna har hon arbetat både i Stockholm och Göteborg på advokatbyråer med inriktning mot brottmål och familjerätt.

Emilie har mångårig erfarenhet av att processa i domstol och förordnas regelbundet av domstol för uppdrag inom advokatfirmans samtliga rättsområden.

Vid sidan om sitt arbete har hon haft flertalet ideella engagemang. Hon har bland annat varit styrelseledamot i Juseks advokatsektion samt styrelseledamot i Juseks studerandesektions nationella styrelse. Hon har även varit vice ordförande i Röda korsets styrelse i Uppsala samt varit aktiv i Röda korsets asylgrupp.

Emilie är ledamot av Sveriges advokatsamfund.

ajp-selected-large-05

Sormeh Moghaddam

Advokat / Delägare

Läs mer om Sormeh

Advokat Sormeh Moghaddam tog sin jur.kand. examen vid Göteborgs universitet och har sedan dess arbetat på olika firmor i Göteborg med inriktning mot familjerätt och brottmål, däribland den största familjerättsliga firman i Sverige. Sormeh har även erfarenhet av arbete på advokatfirmorna Norton Rose och Rice-Jones & Smiths Solicitors i London.

Sormeh har mångårig erfarenhet av processer i domstol inom byråns samtliga rättsområden och blir regelbundet förordnad av domstol för uppdrag inom advokatfirmans samtliga rättsområden.

Sormeh är ledamot av Sveriges advokatsamfund.

Sormeh talar även farsi och har god förståelse av dari.

Kontakta oss

Du är välkommen att kontakta oss när du vill, så tveka inte att höra av dig per telefon eller mail. Telefontider är kl 8.00 - 17.00. Du hittar våra respektive direktnummer under sidan Om Oss.

Mail: kontakt@advokatfirmanvoss.se

Göteborg
Fabriksgatan 7
412 50 Göteborg

Tel: 031-401010

Borås
Lilla Brogatan 19
503 30 Borås

Tel: 033-141515

Alingsås
Kungsgatan 10A
441 30 Alingsås

Tel: 033-141515

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett giltigt telefonnummer.
Var god ange ett meddelande.